Εκπαίδευση προσωπικού σε κανόνες υγιεινής
Κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής
Γενικές απαιτήσεις για τους χώρους
Ειδικές απαιτήσεις για τους χώρους παρασκευής, επεξεργασίας ή μεταποίησης τροφίμων
Απαιτήσεις για κινητούς ή / και προσωρινούς χώρους μαζικής εστίασηςΜεταφορά
Προσωπικό, υγεία και στοματική υγιεινή
Προστασία της ασφάλειας των τροφίμωνΣημεία ελέγχου
Ανάλυση Επιδημιολογικών Δεδομένων
Ενδονοσοκομιακές λοιμώξεις (ο ρόλος του νοσηλευτή)
Επιδημιολογία και Δημόσια Υγεία
Επιτήρηση Νοσοκομειακών Λοιμώξεων
Νομικό Πλαίσιο Προϊόντων Μονάδων Υγείας
Οδηγίες Απολύμανσης Μονάδων Υγείας
Ονοματολογία Μικροοργανισμών
Ορολογία και σημασία του Καθαρισμού της Απολύμανσης και της Αντισηψίας
Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
Υγιεινή και Πλύσιμο Ενδυμάτων – IFH
Υγιεινή των χεριών στο νοσοκομείο