FLAIROSOL SPRAY 360° (Ψεκασμός με Υδρονέφωση-Νεφελοποίηση)

FLAIROSOL 360° ΛΕΥΚΟ SPRAY ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ (για Οικολογική Νεφελοποίηση Φιλική προς το Περιβάλλον). Κομψή φιάλη με ειδικό ψεκαστήρα – εκνεφωτή  που μπορεί να ψεκάζει με νεφελοποίηση το οποιοδήποτε υγρό σε μορφή υδρονέφωσης. Έχει την δυνατότητα να διασπά το υγρό σε πολύ λεπτά σταγονίδια σε μορφή υδρατμού, χωρίς όμως την προσθήκη προωθητικών χημικών αερίων (aerosol). Αγγλικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο με τις συγκεκριμένες πλαστικές φιάλες ψεκασμού “Flairosol” 355ml.

Κατάλληλο για χρήση σε Ho.Re.Ca, Βιομηχανία Τροφίμων & Ζαχαροπλαστικής, κομωτήρια, κουρεία κλπ.

 • Σωλήνας εμβύθισης 120 mm
 • Δίνει μια σχεδόν αθόρυβη απόδοση τύπου aerosol χωρίς προωθητικό
 • Η φιάλη-περιέκτης μπορεί να περιέχει οποιοδήποτε υγρό που χρειάζεται εφαρμογή νεφέλωσης.
 • Συσκευασία πολυτελείας που απευθύνεται και για καταναλωτικά αγαθά υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
 • Παράγεται – κατασκευάζεται στην Αγγλία και διατίθεται σε τεμάχια

Το Flairosol προσφέρει καλύτερη ποιότητα ψεκασμού από το αεροζόλ που ξεχωρίζει τις μάρκες. Είναι μια τεχνολογία διανομής νέας γενιάς που βασίζεται στη σκανδάλη και αποφεύγει τα συμβατικά προωστικά αέρια και τα δοχεία υπό πίεση. Το προϊόν είναι επίσης πλήρως απομονωμένο, πράγμα που σημαίνει ότι επιτυγχάνεται μια ανώτερη συνολική εμπειρία προϊόντος.

Προσφέροντας αξιοσημείωτη ποιότητα ψεκασμού, το Flairosol είναι κατασκευασμένο με τεχνολογίες πολλαπλών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η πολύ λεπτή ομίχλη του σε συνδυασμό με τη συνεχή λειτουργία ψεκασμού καλύπτει μεγάλες περιοχές γρήγορα, ομοιόμορφα και προς όλες τις κατευθύνσεις από την πρώτη έως την τελευταία πτώση.

Η ανώτερη εργονομία και η διανομή 360 ° κάνουν το Flairosol μια απόλαυση στη χρήση. Οι καταναλωτές το λατρεύουν. Η εκλεπτυσμένη αισθητική και η λειτουργικότητά του αυξάνει την αξία της μάρκας στο σημείο αγοράς, όπου λαμβάνονται οι περισσότερες αποφάσεις των καταναλωτών.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι η χαμηλή απόδοση θορύβου – απαραίτητη απαίτηση σε ορισμένες περιπτώσεις και προτιμώμενη δυνατότητα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Για τον οικολογικό καταναλωτή, το Flairosol είναι μια προφανής επιλογή. Η έξυπνη επαναχρησιμοποιήσιμη κεφαλή και η βολική λύση ξαναγέμισμα ισχυρίζονται περαιτέρω το Flairosol ως την πιο υπεύθυνη επιλογή, επιτρέποντας ταυτόχρονα στις μάρκες και τους καταναλωτές να απομακρυνθούν από τους κινδύνους για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των συμβατικών αερολυμάτων.

Flairosol Fovia

Το Flairosol Fovia είναι ένας εκλεπτυσμένος διανομέας αφρού ψεκασμού που επιτρέπει αφρώδη υγρά κατάλληλα για επαγγελματικό  καθαρισμό και πολλές άλλες εφαρμογές να διανέμονται ομοιόμορφα με ελάχιστη προσπάθεια. Κανείς δεν θέλει να αναπνέει προωθητικά αέρια ή να παθαίνει κράμπες από την χρήση της σκανδάλη του, διασφαλίζοντας παράλληλα ένα υγιεινό περιβάλλον. Το Flairosol Fovia είναι η απάντηση – ένας διανομέας ψεκασμού που δίνει ομοιόμορφη κατανομή και είναι πολύ εύχρηστο! Ο αφρός είναι ο ιδανικός καθαριστικός παράγοντας επειδή προσκολλάται σε κάθετες επιφάνειες όπου στάζουν-τρέχουν τα υγρά. Η διαρκώς εφευρετική ομάδα της Flairosol έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό διανεμητή ψεκασμού που είναι βελτιστοποιημένος για αφρώδη υγρά.

Flairosol Sofia

Το Flairosol Sofia έχει σχεδιαστεί για να παράγει μια εξαιρετικά λεπτή ομίχλη με μια σειρά εφαρμογών στην πολυτελή αγορά προσωπικής περιποίησης σώματος.

Η αγορά προσωπικής φροντίδας ήταν ένας από τους πρώτους υιοθέτες των διανεμητών ψεκασμού Flairosol. Οι στιλίστες μαλλιών και τα σαλόνια ομορφιάς έβλεπαν γρήγορα τη δυνατότητα σε ένα συνεχές σπρέι χωρίς προωθητικά που δεν απαιτούσε συνεχή άντληση. Όταν έφτασε η ώρα για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς των συσκευών Flairosol, ρωτήσαμε τους φίλους μας στον τομέα της προσωπικής φροντίδας τι έψαχναν. Αγαπούσαν ήδη το προϊόν και ρώτησαν εάν ήταν δυνατόν να παράγονται ακόμη πιο λεπτά σταγονίδια για την αγορά πολυτελείας προσώπου και σώματος.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ :

Η εξαιρετικά λεπτή ομίχλη που παράγεται από τη Flairosol Sofia είναι ιδανική για (αλλά δεν περιορίζεται σε) αυτές τις εφαρμογές προσωπικής φροντίδας:

Εκνέφωση  σώματος :

Ελαφριά αρωματική ομίχλη σώματος για καθημερινή χρήση.

Εκνέφωση προσώπου :

Δροσερό και δροσιστικό ελαφρύ σπρέι προσώπου για ενυδάτωση του κουρασμένου δέρματος.

Εκνέφωση μαλλιών :

Μια απαλή ομίχλη ψεκασμού για να αναζωογονήσει ένα χτένισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εκνέφωση υγρής δροσιάς :

Μειώστε γρήγορα τη θερμοκρασία της επιφάνειας του σώματος τις ζεστές ημέρες ή κατά την άσκηση.

Flairosol Genesys (γενικής χρήσης)

Το Flairosol Genesys υπερβαίνει τις υψηλές προσδοκίες απόδοσης και τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις των ψεκασμένων λύσεων διανομής σε μια ποικιλία καθημερινών εφαρμογών σε : Ho.Re.Ca,  Βιομηχανία τροφίμων, ζαχαροπλαστική, επαγγελματική κουζίνα κλπ. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :

 • Τέλεια εκνέφωση       
 • Χωρίς προωθητικό     
 • Συνεχής ψεκασμός     
 • Εφαρμογή 360 °
 • Μοναδικός σχεδιασμός          
 • Δοχείο χωρίς χημική αέρια υπό πίεση του υγρού (aerosol)

 

ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟ VIDEO

ΕΠΙΣΗΜΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ‘’GENESYS’’

ΕΠΙΣΗΜΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ‘’FOVIA’’

ΕΠΙΣΗΜΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ‘’SOFIA’’