ΕΛΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΥΤΕΖΑ “FINESSE”

ΕΛΑΙΟ ΦΡΥΤΕΖΑΣ “ FINESSE “ Συσκευασία: 15 λίτρα σε πλαστικό δοχείο με περίβλημα από λευκό χαρτόνι. Τιμή Πώλησης 15 λίτρων: Ημερομηνία λήξεως: 12 μήνες ελάχιστη διατηρησιμότητα. Χώρα προέλευσης: Προϊόν Βελγίου. ISO 9000: 2000 & HACCP Θερμοκρασία αποθήκευσης: 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Θερμοκρασία τηγανίσματος: 175 βαθμούς Κελσίου. Καθορίζει τη στιγμή αλλαγής του λαδιού μετρώντας το ποσοστό των Ελεύθερων Λιπαρών Οξέων (προϊόντα φθοράς του λαδιού) σε κλίμακα από 1 έως 2,5%. Σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές χώρες γίνεται αλλαγή του λαδιού όταν τα Ελεύθερα Λιπαρά Οξέα βρίσκονται σε λιγότερο από 1,5%. Αποτελείται από ειδικές ταινίες με μπλε λωρίδες που αλλάζουν χρώμα ανάλογα ρε το πόσο φθαρμένο είναι το λάδι. Άμεσα αποτελέσματα: 15-30 δευτερόλεπτα μετά από εμβάπτισμα των ταινιών για 2 δευτερόλεπτα μέσα σε καυτό λάδι. * Η διάρκεια ζωής και η αντοχή χρήσης του στην φριτέζα, είναι 2,5 με 3 φορές μεγαλύτερη από τα άλλα κοινά λίπη και έλαια. Έτσι ενώ η τιμή του ανά λίτρο είναι ακριβότερη, στην πραγματικότητα καθίσταται +-30% φθηνότερο λόγο υπερδιπλάσιας αντοχής στην χρήση. * Ο χρόνος τηγανίσματος μειώνεται στο ‘Δ απ’ ότι με τα υπόλοιπα σπορέλαια. Αυτό με μόνον 175 βαθμούς Κελσίου. Δεν χρειάζεται υψηλότερες θερμοκρασίες. Έτσι εξοικονομείται ηλεκτρική ενέργεια, χρόνος και φυσικά χρήμα. * Παράγεται από 100% ραφιναρισμένα και μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη. * Απόλυτα ισορροπημένο ημί-υγρό έλαιο τηγανίσματος χωρίς υδρογονωμένα έλαια και χωρίς υπέρλιπαρά οξέα και με μεγάλο ποσοστό από μη κεκορεσμένα και πολύτιμα λιπαρά οξέα. * Ουδέτερη οσμή και η όψη του σε θερμοκρασία δωματίου είναι κρεμώδης, λαμπερή και υπόλευκη. * Δεν αφρίζει ούτε και καπνίζει κατά την εισαγωγή των τροφοόν μέσα του. Αόγο της ειδικής του επεξεργασίας καθίσταται ιδανικό για όλα τα προϊόντα που προορίζονται για τηγάνισμα διότι δεν διασπάτε ή σύνθεση του από τα υγρά που αφήνει το προϊόν που τηγανίζετε (υδρόλυση) ( extra ιδανικό για νωπά προϊόντα). * Μέχρι και το τέλος της χρήσης του, το χρώμα που προσδίδει στα τρόφιμα παραμένει λαμπερό χρυσάφι. * Τηγανίζει ταυτόχρονα εσωτερικά και εξωτερικά όλα τα παναρισμένα τρόφιμα: (κροκέτες, finger food, πατάτες country, μπακαλιάρο κλπ). Π.χ. οι κροκέτες τυριού όταν θα έχουν πάρει το χρυσοκόκκινο χρώμα εξωτερικά, είναι βέβαιο πως και το τυρί εσωτερικά θα έχει λιώσει και δεν χρειάζεται επιπλέον τηγάνισμα με αποτέλεσμα να χαθεί η εξωτερική χρυσαφένια όψη. * Εξαιρετικά εύπεπτο λόγω της πρωτοποριακής επεξεργασίας του. Δεν αφήνει στο λαιμό την αίσθηση του ταγκιάσματος ούτε την γνωστή γεύση της ψαρίλας. * ΤΕΣΤ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ: Κατόπιν του τηγανίσματος, τα τρόφιμα έχουν σχεδόν μηδενική εξωτερική λιπαρότητα. Έτσι καθίστανται τραγανά, υγιεινά, εύγευστα και ισορροπημένα. Ειδικά γι’ αυτούς που προσέχουν την γραμμή τους. * Προσωπικά η εταιρία μας, το έχει περάσει επανειλημμένα τεστ αντοχής και ποιότητας, σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια της Θες/νίκης. (Kitchen Bar – Good Bye αεροδρομίου – Ουρανίσκος – Habanera – Remvi – Mediterranean & Grand Hotel) Απέσπασε άριστες κριτικές και από τους απαιτητικότερους cheff s.
error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο !!!