ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ-ΣΤΙΦΤΗΣ-ΠΡΕΣΣΑ ΡΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΡΟΔΙΟΥ (ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΗ ΡΟΔΟΣΤΙΦΤΗ)

Ο χυμός ροδιού έχει 3 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από το κόκκινο κρασί και το πράσινο τσάι. Το ρόδι είναι πλούσιο σε τρεις διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών ουσιών.
Περιέχει τανίνες, ανθοκυανίνες και ελλαγικό οξύ.
Είναι ιδιαίτερα πλούσιος με τις 3 αυτές ευεργετικές αντιοξειδωτικές ουσίες. Κλινικές και επιστημονικές μελέτες έχουν καταδείξει ότι ο χυμός ροδιού, ενταγμένος σε ένα καθημερινό διαιτολόγιο, επιδρά:
– Στη διατήρηση των φυσιολογικών τιμών της χοληστερόλης και των λιπιδίων.
– Στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.
– Στην αντιμετώπιση των ανδρολογικών παθήσεων.
– Στην αντιμετώπιση των αρνητικών συμπτωμάτων κατά
τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.
– Στην καλή υγεία και ευεξία, αφού έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.

Το ρόδι θεωρείται το φρούτο της γονιμότητας & της καλοτυχίας.
Χρόνια κλινικών ερευνών, έδειξαν πως το υψηλό επίπεδο των αντιοξειδωτικών στον χυμό ροδιού προστατεύει από
καρδιαγγειακά νοσήματα, είναι σημαντικός σύμμαχος κατά του καρκίνου,
 βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα
πολυφαινολών από ότι το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι ή ο χυμός πορτοκαλιού.
Ο χυμός ροδιού έχει λίγες θερμίδες και είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε κάλιο.

 

Φρεσκοστημένος χυμός ροδιού (To 2012 είχαμε αύξηση πωλήσεων 320% !!! ) ARTEMIS (Ε 323) ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΔΟΣΤΥΦΤΗΣ * Λαβή με “μοχλό” για ευκολία στην χρήση. * 100% στύψιμο του ροδίου. * Ανοξείδωτη κουκουνάρα & χωνί. * Αντιολισθητική βάση σταθερότητας. Φρεσκοστημένος 100% φυσικός χυμός ροδιού: “γούρικο και στην υγεία” Βιταμίνες Α,Ο,Ε, σίδηρος, κάλιο, φυτικές ίνες, υδατάνθρακες αλλά και αντίο ξειδωτικές ουσίες και αρκετά ακόμα πολύτιμα συστατικά, κατατάσσουν το ρόδι στις σούπερ τροφές.Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η περιεκτκότητά του χυμού του σε ανποξειδωτικά, είναι 3 φορές υψηλότερη απο το πράσινο τσάι και το κόκκινο κρασί. Ένα μόνον ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ο οργανισμός. Οι σπόροι του αναζωογονούν την επιδερμίδα και την προστατεύουν απο την ηλιακή πρόωρη γήρανση. Ακόμα έχουν την ικανότητα να καθαρίζουν το δέρμα, να λειαίνουν τις ρυτίδες, να κάνουν απολέπιση και να ενυδατώνουν σε βάθος. Φέρνει καλοτυχία στην υνεία διότι κλινικές μελέτες απέδειξαν πως : 1) έχει αντιγηραντικές ιδιότητές 2) προστατεύει τα νεφρά και το ήπαρ 3) τονώνει το ανοσοποιητικό 4) περιέχει ανπαλλεργικές ιδιότητες 5) προστατεύει την καρδιά και το DNA 6) προστατεύει απο καρκίνο του προστάτη και του μαστού 7) προστατεύει απο καρκίνο του δέρματος.